?>

Outbound B2C

Outbound Calls

Onder outbound vallen alle uitkomende gesprekken. Wij zoeken proactief contact met potentiële klanten (prospects) of met bestaande klanten. Hierbij streven we sales en leads na. Dit wordt ook wel telemarketing genoemd. Outbound is niet altijd commercieel. In plaats van het werven van nieuwe klanten kunnen we ook marktonderzoek doen. We hebben ruime ervaring met telemarketing, lead generatie, data verrijking, telesales, telefonische acquisitie en marktonderzoek. Mocht uw opdracht hier niet tussen staan, aarzel dan niet om toch contact met ons op te nemen. Er is echt van alles mogelijk! We werken efficiënt en weten precies hoe we uw onderneming kunnen helpen om meer winst te maken en efficiënter met gegevens om te gaan.

 

Telemarketing

Dit is echt een vak apart. Onze professionals verkopen dagelijks verschillende producten en helpen ook bij het afsluiten van contracten via de telefoon. Zij hebben de overtuigingskracht die u nodig heeft! Ze zijn opgeleid en getraind om met potentiële klanten in gesprek te gaan en dit gesprek tot een succes te maken. Nog steeds is telesales de meest succesvolle verkoopmethode. Call Time adviseert u graag over de mogelijkheden van telemarketing en telefonische verkoop voor uw onderneming. Wij leveren een substantiële bijdrage aan uw ambities om te groeien.

Ook hiervoor bepalen we samen de doelstellingen met behulp van een pilot. Daar wordt duidelijk hoeveel sales er per uur gescoord worden en welke conversie er behaald wordt. We werken met een geavanceerd softwaresysteem waarmee we rapportages maken die erg uitgebreid zijn. Deze rapportages zijn eenvoudig te begrijpen en volledig transparant. Ook wordt er een complete voicelog bij de sale geleverd om deze op de juiste manier af te sluiten. Zo komen jullie (en de nieuwe klanten) niet voor verrassingen te staan.

 

Lead generatie

Lead generatie zijn alle activiteiten waarmee nieuwe leads gegenereerd worden. Het toevoegen van potentiële klanten (prospects) aan je database is het doel hiervan. Het kan best lastig zijn om in contact te komen met potentiële klanten die interesse hebben in uw producten/diensten zonder actieve lead generatie. Call Time kan u helpen met bestaande leads maar ook bij het creëren van nieuwe leads. We kunnen u dus ook van dienst zijn als u niet zelf over de leadlijsten beschikt.

 

We bekijken samen met u welke doelgroep u wilt aanspreken en op welke manier de lead generatie nu uitgevoerd wordt. Het vastleggen van de criteria die u wilt inventariseren is een belangrijk onderdeel hiervan. Door de juiste gegevens te verzamelen kan uw onderneming een potentiële klant succesvoller benaderen. De lead generatie wordt uiteraard onder de naam van uw bedrijf uitgevoerd. Nogmaals, wij zijn een verlengstuk van uw onderneming en zullen handelen alsof we uw medewerkers zijn.

 

Data verrijking

Naast lead generatie helpen we u ook met het verrijken of updaten van het klantenbestand. Wij hebben ruime ervaring op dit gebied en helpen u graag.

contract-650x350
Call Time